Conferinta interregionala pentru diseminarea modelelor de bune practici si a rezultatelor proiectului in cele 10 judete ale regiunilor de dezvoltare Nord-Est si Centru

Adăugat în 4 mai 2013 | de către

În perioada 10.05.2013 – 11.05.2013 se va desfășura o conferință interregională pentru diseminarea modelelor de bune practici şi a rezultatelor proiectului în cele 10 judeţe ale regiunilor de dezvoltare Nord-Est și Centru.

Vor participa invitați din județele Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Bacău, Mureș, Alba, Covasna, Brașov și Sibiu: inspectori școlari, directori de unități de învățământ, directori ai Caselor Corpului Didactic, personal didactic auxiliar care vor primi materiale informative și vor contribui la realizarea unei rețele interregionale de promovare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului.

Conferința interregională este organizată în cadrul proiectului  POSDRU/87/1.3/S/63038 ”Profesionalism la toate nivelele învățământului preuniversitar” și se va desfășura la hotelul CENTRAL PLAZA din Piatra Neamț, Piața Petrodava nr. 1-3.

AGENDA conferintei interregionale